ASIAKASTILAISUUDET

HENKILÖSTÖJUHLAT

KOKOUKSET & SEMINAARIT

LANSEERAUKSET

MESSUT & NÄYTTELYT

 
Hohto Helsinki
 

HENKILÖSTÖJUHLAT

Silja Linen laivasto tarjoaa hulppeat puitteet tapahtumille merellisessä ympäristössä. Helsingin-linjan laivojen Promenade-kävelykatu toimii näyttämönä tapahtumille, joiden toteutuksessa vain mielikuvitus ja lasikatto ovat rajana. Valkoisten laivojen show-ravintolat tarjoavat esiintymisareenan satapäisen yleisön edessä ja laivojen kokoustiloissa kuulijat keskittyvät takuulla sanomaasi.

 

Kaikki viihteelle! Juhlat merellä tai Tallink Siljan hotelleissa tuovat henkilökuntasi uudelle aikakaudelle. Olit sitten liikkeellä pienellä tai isolla joukolla, tilat ja aktiviteetit taipuvat mitä uskomattomimmiksi elämysnäyttämöiksi.

 

Valot, esirippu, musiikki... esitys voi alkaa! Tallinkin Baltic Princessillä on nykyaikaiset valo- ja äänentoistojärjestelmät, esiitymislavat, monipuolinen ravintolamaailma sekä avarat ja nykyaikaiset tilat saman katon alla. Mitä muuta voisitkaan tapahtumapaikalta toivoa? Laivalla yleisökään ei pääse karkuun ja porukka pysyy kasassa.

 

Tallink Hotels -ketjun neljän tähden keskustahotellit, Tallink City Hotel ja Tallink Spa & Conference Hotel, ovat ensiluokkaisia hotelleja Tallinnassa. Hotellien uudet ja nykyaikaiset kokouskeskukset soveltuvat monenlaisten tapahtumien, tilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen. Ravintoloiden ja hyvän olon keskusten palvelutkin löydät samasta rakennuksesta.

Yhteystiedot: Osoite: Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo, Puhelin: 010 289 8500, myynti(at)hohtohelsinki.fi

>> etusivulle <<